“Herendiner” 21 jaar

Geplaatst door op dec 17, 2015 | Een reactie

Wat bijzonder als je ouders een diner organiseren voor je 21e verjaardag en dat al je studiegenoten en huisgenoten mogen komen eten en slapen. Wij als VinoSole vonden het heel leuk om dit te mogen verzorgen. Het was een gezellige boel. De jarige werd door diverse mensen toegesproken en dit maakte de avond extra mooi. Na het diner zijn de heren nog op stap gegaan en ik denk dat de gastvrouw ons misschien ook had moeten inhuren om de volgende ochtend het ontbijt te verzorgen. Ik heb begrepen dat er minimaal 40 eieren zijn gebakken en dat ook diverse liters erwtensoep als ontbijt weer goed smaakte bij de jongens !

1 Reactie

 1. Harm Duncker
  21 december 2015

  Beste Ellis,

  Ik wil je nog graag even persoonlijk bedanken voor het geweldige diner. Ik moet je nog complimenteren namens mijn gasten voor je geweldige kookkunsten, het heeft gesmaakt!

  Groetjes en tot over 2 jaar, Harm!

  Reageer

Reageer op dit bericht