‘Je eigen huis kent geen sluitingstijd.’

pastaWellicht ken je het wel. Je hebt iets te vieren. Voor veel mensen. Maar wat doe je met het eten? Als de groep de acht personen voorbij gaat wordt een echt diner al snel een opgave. Maar ook de alternatieven (soepen en kleinere hapjes) zijn niet altijd wenselijk, omdat je dan toch weer de hele tijd loopt te rennen en alsnog niet tot een goed gesprek kunt komen met je gasten. Natuurlijk zou je kunnen uitwijken naar een restaurant. Maar dan mis je weer de intimiteit van je eigen huis.

Of misschien organiseer je op jaarlijkse basis een reünie met je familie of  vriendenclub. Elk jaar een ander restaurant. Ook dan kan het fijn zijn dit eens een keertje bij iemand thuis te doen. Omdat je dan weet dat je net zo lang kunt blijven zitten als je zelf wilt. Tot je echt helemaal uitgepraat bent. Je eigen huis kent geen sluitingstijd. En natuurlijk is het ook heerlijk de tafel eens voor de bank in te kunnen ruilen. De setting is losser en je raakt zo gemakkelijker met iemand in gesprek die aan de andere kant van de tafel zit.

We geven je graag alle ruimte om zo lang te tafelen als je zelf wilt en nemen je alle zorgen rondom het eten uit handen. Zo kun je echt aandacht besteden aan je gasten en jezelf thuis in een heus Italiaans restaurant wanen. De groepsgrootte van je gasten kan variëren van 4 tot circa 22 personen.